5 produkter du behöver när du jobbar på språng

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De flesta yrken är stationära. Du har ett kontor eller en arbetsplats dit du går varje dag – och sällan behöver du röra dig runt i samhället eller göra några större ändringar i dina rutiner. Men kanske tillhör du en av de där yrkesgrupperna där du ständigt är på språng och den ena minuten inte är den andra lik. Det kan vara vara jobb som:

 

  • Resande försäljare
  • Hantverkare
  • Bilbud
  • Chaufför
  • Journalist

 

Det finns många fler yrken likt dessa, och kanske jobbar du på detta sätt. Då är det några produkter som gör ditt arbete och liv mycket lättare. Här går vi igenom fem av dessa.

Mobil med god prestanda

En mobil som ger dig det där extra när du vill ha både bra musik att lyssna på och flera andra kraftfulla funktioner på vägarna är Samsung Galaxy s22 plus. Detta är en av Samsungs senaste och är fullmatad med hög prestanda och funktioner. På resande fot kan du behöva en bra GPS-funktion, program som håller reda på dina körda mil samt anteckningar du behöver för jobbet. Och givetvis: att ringa med.

 

Termosmugg

Vi måste givetvis ha med termosmuggen. Konstigt vore väl annars. I många yrken har du en fast utgångspunkt där du börjar morgonen. Där finns en kaffekokare. Sedan kan det dröja länge innan du återkommer dit för att fylla på ditt kaffesug. Då är en termosmugg en livräddare. Du fyller på muggen och har sedan varmt kaffe ett bra tag framåt.

 

Om du inte återkommer till kontoret/fikarummet under hela dagen kan du stanna till vid något café och köpa en take away och helt enkelt hälla över i din termosmugg. Så är du redo att köra vidare i ett par timmar till.

 

Portabel högtalare

För dig som arbetar utomhus eller kör bil utan bluetooth-uppkoppling kan en portabel högtalare göra susen. Fördelen är att du kan ha den med dig och lyssna på din favoritmusik utan att behöva gå runt med hörlurar och slippa ha mobilen framme.

 

Kulsits

Detta är en klassiker för yrkeschaufförer. Kör du mycket i jobbet, men inte har blivit introducerad för kulsitsen, är det dags att skaffa en sådan. Om du sitter still mycket kan din blodcirkulation försämras. En kulsits stimulerar och masserar dig när du rör dig, den håller i gång din blodcirkulation på ett sätt som ger dig mycket mer tid utan obehag bakom ratten.

 

Lunchlåda

Om man rör sig mycket och inte har några fasta rutiner är det väldigt lockande att äta lunch på någon restaurang under dagen. Men det kan bli väldigt dyrt i längden. En bra lunchbox, som du gör i ordning på morgonen, ger dig ett billigt och nyttigt alternativ.