Contigo termosmugg

 West Loop Stainless

West Loop Stainless från Conticgo kan väljas i två färger, Matt Black eller Rasperry. Locket på denna termosmugg är designat med ergonomi och funktionalitet i åtanke; det är delvis täckt i gummi, som gör det enklare att skruva lös och skruva på locket.

Dessutom finns en teknik som kallas för Autoseal, som gör det svårt att spilla. Tekniken gör det osannolikt att dryck skulle rinna ut om du till exempel skulle råka förvara den upp och ned i väskan.

  • Snygg
  • Autoseal
  • Goda recensioner (se längst ner på sidan)

349:-

Till Butik / Beställ 

En termosmugg är tacksamt att ha med sig under en lång utflykt, resa eller bara vid övertid på kontoret. Precis som en vanlig termos håller den kallt kallt och varmt varmt. Skillnaden är den trendiga formen, det behändiga formatet och de snygga färgerna. Passar utmärkt för den som är på språng och till exempel vill ha te, kaffe eller choklad varmt under en längre period. I den här texten fokuserar vi på Contigo och just deras modeller.

Så fungerar West Loop Stainless – termosmugg från Contigo

För att dricka trycker du helt enkelt på den lilla knappen vid locket. När du släpper knappen träder ovan nämna självförslutningsmekanism (Autoseal) in. Muggen stängs automatiskt och försluts tätt. Förutom att det här gör att du undviker spill, gör det också att dryckerna kan behålla sin temperatur längre. Varma drycker hålls varma i 4 timmar, och kalla drycker hålls kalla i 12 timmar.

Contigos termosmuggar kan efter användning köras i diskmaskinen. Praktiskt är att det inte finns några lösa delar i locket som du behöver ta bort och placera var för sig. Skruva bara av locket och stoppa in det, tillsammans med kärlet, i diskmaskinen.

Röster om Contigos termosmuggar

Det finns flera som har testat Contigos termosmuggar med AutoSeal-teknik. En av dem är Youtubekanalen Helpful DIY. Testandet inleds med att han lyfter upp muggen i locket för att understryka det goda greppet. Sedan visar han upp självförslutningstekniken – han håller den upp och ned och skakar lite, utan att något rinner ut. Vidare visar han vad de olika knapparna på locket gör, och var de sitter.

Något han gillar med Contigos termosmugg är att det räcker med att skruva ungefär ett halvt varv för att få upp locket. Han menar att det hos konkurrenterna krävs flera varv för att få upp locket. I sin helhet tycker han att muggen är absolutely awesome. Han berömmer förslutningstekniken särskilt mycket.

Det här är Contigo

Contigo gör inte bara termosmuggar. De gör bland annat även trendiga kannor, vattenflaskor och shakers. Gemensamt för deras produkter är att de är designade för en livsstil på språng. Tydligt är att de profilerar sig med sina produkters estetik – det rostfria stålet och färgerna på deras termosmuggar är exempel som visar på det.