KOMPAKT ÄR FRAMTIDEN

Det är väll inte helt objektivt från oss på Termosmugg.com att säga att termosmuggar är tydligt tecken på hur framtiden kommer se ut. Vi anser ju att produkten är ”bäst”. Men det är lite intressant att följa trendforskare och se att termosmuggen faktiskt går hand i hand gällande utvecklingen.

För det flera trendforskare pekar på är att vi kommer bo allt mer minimalistiskt i framtiden. Då inte om 100 år utan om 10-20 år. Synen på det materiella kommer även att förändras. Fokus på kvalité kommer vara stort men att man däremot har färre prylar än idag. Det man har är minimalistiskt och av mindre dimension och bättre kvalité. Sen om de får rätt kan bara framtiden visa.

Då termosmuggen är en minitermos så tänkte vi kika lite på andra produkter som alltså skulle kunna ha samma fina framtid.

Spork – En spork är en gaffel/kniv/sked. Ett plastbestick som är som ett multiverktyg. Fördelen är även att de oftast är i plast (finns även de i metall och titanium). Men med plast kan man lätt använda dem i mattermosar, termosmuggar eller liknande. Litet, funktionellt och minimalistiskt.

Armékniven – Frågan är varför inte den har slagit igenom mer tidigare. Troligtvis för att de som utvecklar knivar vill hävda att varje kniv är specialdesignad för varje ändamål. Till stor del har de visserligen rätt men samtidigt kan det gå till en överdrift. I vissa kök finns närmare 15 olika knivar som ska vara till allt från kött och fisk till att göra filéer eller bröd. Den som vill köpa knivset kan välja set där det till och med är upp till 20 knivar.  Men det är sällan man säljer multiknivar till köket. Kan detta vara en framtid?

Frystorkad mat – Miljömässigt än konserverad mat då konservburkar knappast är miljövänliga.

Miljö, Mindre Prylar, Minimalistiskt – Är det framtiden det?