Märken

 

SagaformEtt svenskt företag som samarbetar med några av Sveriges främsta formgivare för att kunna förse kunderna med skandinavisk design av högsta klass. Produktsortimentet består av allt från glas, keramik och vaser till knivar och muggar. Lustfyllda och innovativa gåvor för köket och det dukade bordet inomhus såväl som utomhus är Sagaforms kännetecken. Presenter till andra eller något för det egna hemmet.

 Se utbud från Sagaform

Stelton

stelton Ett anrikt danskt varumärke som producerat produkter av rostfritt stål för kök och bord i över 50 år. Företaget som bildades 1958 har med sin långa tradition av nordisk design tillverkat prisvinnande tidlösa produkter med ikonisk status världen över. Cylinda-Line av Arne Jacobsen och termosmuggen av Erik Magnussen är två exempel på produkter som är lika populära idag som när de lanserades.

 Se utbud från Stelton

Isosteel

 isosteelOavsett om det är på kontoret, i hemmet eller på resande fot så förblir varma drycker varma och kalla drycker kalla med Isosteel. Tyskt rostfritt stål där design kombineras med funktionalitet, kvalitet och hållbarhet. Oavsett om det är termosar, muggar eller matbehållare så är produkterna oförstörbara och kan användas i åratal och dessutom miljövänliga då behållarna kan återvinnas.

Se utbud från Isosteel

Stanley

Ett amerikanskt företag som sedan 1913 producerat mat- och dryck-behållare för de äventyrliga som håller en livstid. Idag erbjuder varumärket ett vitt utbud av exempelvis termosmuggar och matbehållare för äventyr och arbete. Produkterna är gjorda för att hålla under tuffast tänkbara omständigheter och företaget står än idag fast vid ambitionen att tillverka produkter som håller livet ut.

Se utbud från Stanley

Eva Solo

Eva Solo som startade upp för hundra år sedan drivs idag av fjärde generationen. Deras utgångspunkt har alltid varit att skapa funktionella köksredskap, sådana som underlättar det vardagliga sysslorna i hushållet. Idag är det inte bara funktion som förknippas med företaget utan även kvalitet och design. Deras termosmugg har fått namnet To go cup, en mugg i stilig design i rostfritt stål och med dubbla väggar.  Locket har klickfunktion, en bärrem av silikon och den finns i ett flertal färger. Eftersom det här är en mugg som inte bara är funktionell utan även har snygg design är den något dyrare än andra.

Se utbud från Eva Solo